Mourinho ulos Chelseasta

Aikaisin torstai aamuna jalkapallo maailmaan tuli sykähdyttävä uutinen: Portugalilainen huippuluotsi Jose Mourinho on jättänyt Chelsean. Mediaan ilmoitettiin, että eroratkaisu olisi syntynyt sulassa sovussa Mourinho ja Chelsean johdon välillä. Toinen yleisesti esiintynyt teoria, että Chelsean omistaja venäläinen oligarki Roman Abrahmovic olisi saanut tarpeekseen Mourinohosta ja päättänyt yhteiset kiistat erottamalla hänet.
josemourinho_wideweb__470x3120.jpgroman-abramovich1.jpg

Viimeinen tikki Mourinhon erolle tuli, kun lontoolais joukkue koki pettymyksestä karvaan maun tasapeliin päättyneessä pelissä isännöidessään norjalaista Rosenborgia. Suomessa voidaankin leikitellä ajatuksella, että oma poikamme Miika Koppinen, joka teki Rosenborgin maalin Stamford Bridgellä myöhään keskiviikko iltana aiheutti Mourinhon eron. Rosenborg peli ei kuitenkaan ollut ainoa syy erolle, vaan myös heikot otteet liigassa, 3 voittoa, 2 tasapeliä ja 1 tappio, auttoivat ero päätöksessä.

Mourinhon ero Chelseasta ei ole kuitenkaan välttämättä hyvä juttu meille suomalaisille, sillä portugalilais luotsin on huhuttu vahvasti siirtyvän juuri isäinmaansa penkin päähän brasilialaisen Luiz Felipe Scolarin tilalle. Scolari on nytten nejän ottelun toimitsija kiellossa lyötyään serbi-pakki Ivica Dragutonovicia Portugali – Serbia karsintaottelun lopussa. Portugali pelaa viimeisessä karsintaottelussa juuri Suomea vastaan Lissabonnissa marraskuussa ja tuolloin näemme varmasti minne Mourinho on siirtynyt.
scolari-hit.jpg

Mourinhon seuraajaksi Chelseaan on nimetty kaksikko Avram Grant ja Steve Clarke. Grant on toiminut tällä kaudella seuran jalkapallojohtajana ja Clarke on työskennellyt Chelsean apuvalmentajana. Sopimuksen yksityiskohdista ei olla kerrottu sen tarkemmin julkisuuteen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: