Suomi ja Puola jakoivat pisteet Helsingissä

Suomi sai kokea hienoisen kolauksen arvokisa haaveilleensa, kun se jäi maalittomaan tasapeliin lohkokärki Puolan kanssa Helsingin Olympiastadionilla.

Itse ottelu alkoi melko varovaisesti, ja molemmat joukkueet yrittivät rokottaa vastustajan virheistä. Ensimmäisellä puoliajalla maalia lähempänä oli Suomi, kun Joonas Kolkka laukoi pallon kuudentoista-aluuen kulmauksesta hieman yli maalin takakulman. Laukausta edelsi Kolkan hyvä haasto, jolla hän ohitti kaksi puolalaista. Puoliajalle mentiin kuitenkin maalittomissa tasalukemissa.

suomi-puola.jpg

Sitten toisella puoliajalla alkoi tapahtumaan. Puoliajan alussa Puolalla oli vahvat hetkensä ja se oli päästä rokottamaan Suomea. Etenkin oikeana linkkinä pelannut Jakub Blaszczykowski oli vaarallinen ja hän loi koko ajan vaarallisia maalinteko tilanteita. Suomi kuitenkin kesti Puolan vahvan alkurynnistyksen ja isännät alkoivat saamaan otetta pelistä. Suomen vaarallisimmista paikoista vastasivat Alexei Eremenko jr., jonka kuti osui tolppaan, sekä vaihtomies Mikael Forssell, jonka laukaus meni puolalaisvahti Artur Borucin käsien kautta hieman leveäksi. Myös Hannu Tihisellä ja Daniel Sjölundilla oli omat paikkansa maalintekoon. Hyvistä tilanteista huolimatta ottelu päättyi kutakuinkin ansaittuun pistejakoon.

Huuhkajien esitystä oli raahautunut paikalla todistamaan yli 34 000 fania. Myös 1700 puolalaista jalkapallon ystävää oli tullut Suomeen asti soihtuijensa kanssa.

Lohkon muut kärkimaat Serbia ja Portugali jakoivat kanssa pisteet Lissabonissa 1-1 tuloksella. Belgiakin romutti jo viimeisetkin kisapaikka haaveensa, kun se jäi 2-2 tasatulokseen Kazakstanin vieraana.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: