Pitkäveto 15.9.2007

39 Wigan – Fulham (2) 1,95 3,15 3,25
Kohteessa numero 39 kohtaavat Valioliigan häntäpään joukkueet Wigan ja Fulham. Joukkueiden pelaaja ringit ovat kaikin suhtein melko tasaiset, ja itse ottelustakin on odotettavissa tiukka kamppailu. Fulham on saanut nyt myös täkeän maalivahtinsa Antti Niemen takaisin. Merkintään 2 olen päätynyt tässä kohteessa päätynyt aivan puhtaan yllätysmomentin pohjalta, ja myös tuo 3,15 kerroin houkuttelee.

40 Sunderland – Reading (1) 2,20 3,20 2,70
Myös kohteessa numero 40 kohtaavat kaksi Valioliigan häntäpään joukkuetta, kun Roy Keanen suojatit saavat vastaansa Readingin. Kauden kotiavauksessa Sunderland onnistui, kuin ihmeen kaupalla kaatamaan Tottenhamin Michael Chopran viime hetken osumalla. Nyt on lähellä kauden toinen kotivoitto ja pistepussin kartuttaminen Readingin kustannuksella.

76 Athletic – Zaragoza (X) 2,30 3,15 2,60
Pitkävedon kohteessa numero 76 kohtaavat kauden takerrellen aloittaneet Athletic Bilbao ja Real Zaragoza. Illan kotijoukkue on aloittanut kautensa 0-0 tasapelillä kotikentällään Osasunaa vastaan ja Barcelonaa vastaan tulleella vieras tappiolla lukemin 3-1. Viime kauden kuutonen Zaragoza on sekin hankkinut kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta vain pisteen, vaikka vastassa ovat ollet vain Real Murcia ja Racing Santander. Tässä kohteessa olen päätynyt X merkintään, koska Zaragozan laajempi materiaali auttaa sitä saalistamaan vieraspisteen vaikealta reissulta Baskimaahan.

Kerroin 22.52
Panos: 2€

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: