Camoranesi huippu vireessä tärkeissä voitoissa

1165694725307_337.jpg
Juventus otti Serie A paikan kannalta tällä viikolla kaksi erittäin tärkeää voittoa, kun se ensiksi löylytti Napolia kotikentällään tiistaina 2-0 ja tänään lauantaina se nappasi täydeltä Stadio Via del Marelta tärkeät kome pistettä Leccen nenän edestä 1-3 voiton turvin.

Hyvään vireeseen viime peleissä päässyt Mauro German Camoranesi oli ratkaisevassa roolissa kummassakin voitossa ja hän iskikin maalin kummankin vastustajan verkkoon. Napoli-pelissä Camoranesi teki itse ensimmäisen maalin ja antoi hienon syötön Alessandro Del Pieron 2-0 maaliin. Lecceä vastaan pelatussa ottelussa Camoranesi puolestaan onnistui tekemään huikaisevan viimeisen maalin, hän harhautti ensiksi neljä Lecce pelaajaa ja pamautti sen perään pallon riman kautta maaliin. Camoranesi oli myös illan ensimmäisessä maalissa mukana, harhauteltuaan tiensä ensiksi puollustuksen läpi oikealta sivustalta, sitten syötettyään pallon Rafaelle Palladinolle, joka keskitti Marco Marchionnille, joka jatkoi pallon hienosti sisään.

juventus_turin.gif
Kauden yhdeksän miinuspisteen rasittamana aloittanut Vanha Rouva on taistellut tiensä sarjan pohjalta ensimmäiselle sijalle hankkimalla 32 pelistä 65 pistettä (miinuspisteet mukana) ja eroa seuraavana tulevaan Genoaan on huikeat seitsemän pistettä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: