Valioliigassa taistelu kiihtyy

68850.jpg
Valioliigassa aletaan elää sarjapaikan/sijoituksen kannalta ratkaisevia hetkiä, kun sarjaa on jäljellä vain kuusi kierrosta. Jo Manu:n kannalta loisteliaalta näyttänyt mestaruuskamppailu sai yllättäen uutta puhtia, kun Portsmouth kaatoi liigaykkösen kotonaan numeroin 2-1, samalla Chelsea otti tärkeän 1-0 voiton paikallisvastustaja Tottenhamista Richardo Carvalhon osumalla. Toisaalta myös kamppailu sarjapaikoista sai uutta eloa, kun West Ham kävi hakemassa yllättävän 0-1 voiton Arsenalin uudelta Emirates Stadiumilta. West Ham on hyvien otteidensa ansiosta noussut jo kahden pisteen päähän putoamisviivasta, ja jo varmanlta näyttänyt paikka Championshipissä voikin vaihtua kolmanteen perättäiseen kauteen Valioliigassa.

wbands_rio.jpgplayers_109589.jpg
Tappio oli Manchester Unitidille vasta kauden 4. ja se tuli todella pahaan paikkaan mestaruuskamppailun takia. Manun tappio Pompeylle kruunautui melko nololla tavalla sillä aivan peliajan lopuilla Rio Ferdiand ja maalivahti Van der Sar lahjoittivat Pompeylle ratkaisevan 2-0 osuman, kun Ferdinandin syöttö taaksepäin livahti omaan maalin. Tappiosta huolimatta kaikki on kuitenkin seuran omissa käsissä, sillä vaikka eroa toisena tulevaan Chelseaan on vain 3 pistettä, niin Manun maaliero on huomattavasti hallitsevaa mestaria parempi.

_41091836_zamora270gi.jpg
Toisaalta myös kamppailu liigan häntäpäässä on saamassa lisä mielenkiintoa, kun hurjaan vireeseen äitynyt West Ham haki tärkeät kolme pistettä paikalliskamppailusta Emirates Stadiumilta. Ottelun ainokaisen ja West Hamin voittomaalin iski Bobby Zamora ensimmäisen puoliajan lisäajalla. Voitto oli West Hamille elintärkeä, sillä sen myötä se nousi jo kahden pisteen päähän pudotusviivasta, ja vahvisti seuran toiveita liigapaikan uusimisesta.

Valioliigaa on vielä kuusi täyttä kierrosta jäljellä ja kamppailu Valioliigassa tihenee entisestään, mutta toimitus tekee veikkauksensa loppukauden tapahtumista jo tässä vaiheessa.

Mestaruuskamppailu käydään Manchester Unitedin ja Chelsean välillä, mutta Manu vetänee tässä kamppailussa pidemmän korren piste-etumatkansa turvin. Putoamiskamppailu käydään puolestaan useamman joukkueen välillä, sillä Fulham, Wigan, Charlton, Sheffield United ja West Ham ovat kaikki kuuden pisteen sisällä toisistaan. Watford on puolestaan jo varma putoaja. Toimitus kuitenkin veikkaa muiksi putoajiksi Charltonia ja Sheffieldiä, sillä West Ham kirinee heidän ohitse hyvän loppu kautensa ansioista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: