Azerbaidzhan masensi Suomalaiset

Keskiviikkoiltana Suomen aikaan kello 18.00 pelattu Azerbaidzhanin ja Suomen välinen EM-karsintalohkon kohtaaminen päättyi Suomen kannalta heikoimmalla mahdollisella tavalla, kun azerit onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana ja maalaamaan ottelun ainokaisen pelin viimeisellä kymmenminuuttisella, kun kamppailua oli käyty 83. minuuttia.
040540.jpg

Otteluun lohkon toiselta paikalta lähtenyt Suomi lähti otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, isäntien ollessa lohkon jumboina. Kaikkien odotuksissa oli varmasti kolme pistettä tuliaisina Bakusta. Itse ottelussa Suomen peli ei kulkenut alkuunkaan, ja se ei saanut edes kunnollisia maalipaikkoja luotua. Ja kun Suomen peli tökki pahemman kerran, niin illan isännät käyttivät tilaisuutensa hyödyksi ja loivat muutamia vaarallisia maalipaikkoja. Ottelun ainokainen nähtiin 83. minuutilla, kun vaihdosta kentälle tullut Emin Imamalijev räjäytti pankin ja siirsi Azerbaidzhanin uskomattoman tuntuiseen, mutta ansaittuun johtoon laukomalla pallon kulmapotkun jälkeen pallon maalin oikeaan alakulmaan.

Ottelun jälkeen maajoukkuevalmentajamme Roy Hodgson julisti kuitenkin, että mahdollisuudet EM-kisapaikkaan eivät ole vielä mennyttä. Hodgson totesi myös, että Suomi ei olisi ansainnut tappiota ottelusta, vaan Suomi hallitsi peliä ja olisi ansainnut vähintään tasapelin.
393250.jpeg

Suomen karsinta lohkoa johtaa tällä hetkellä Puola, joka on kerännyt tähän menessä 16 pistettä, mutta se on pelannut yhden pelin muita kärkijoukkueita enemmän. Seuraavina tulevat 11 pisteessä Portugali, Serbia ja Suomi. Muiden joukkueiden EM-kisa haaveet ovat jo käytännössä katsoen haudatut.

A-lohkon sarjataulukko:

Puola 7 5 1 1 12-5 16
Portugali 6 3 2 1 13-4 11
Suomi 6 3 2 1 7-3 11
Serbia 6 3 2 1 8-4 11
Belgia 6 2 1 3 4-6 7
Kazakstan 6 1 2 3 3-8 5
Azerbaidzhan 6 1 1 4 2-13 4
Armenia 5 0 1 4 0-6 1

Taulukossa: Pelit – voitot – tasapelit – tappiot – maaliero – pisteet

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: