Päivän pitkäveto (11.2.2007)

97 Atalanta – Lazio (2)
2,35 2,85 2,75

Atlantan ja Lazion kohtaamisessa on mielestäni laitettu roomalaisten puolesta hieman liian korkea kerroin, ja se kannattaa käyttää hyväksi. Ottelun molemmat osapuolet ovat kuitenkin olleet kauden aikana hyviä ja taistelevat tosissaan paikoista eurokentille, Lazio jopa Mestareiden liigaan. Neljäntenä oleva Lazio ottaneekin niukan vierasvoiton muutamaa sijaa alempana olevast Bergamon ylpeydestä, ja pönkittänee asemaansa Mestareiden liiga paikkaa varmistellen.

115 Getafe – Valencia (2)
2,65 3,05 2,30

Valencialle on ennustettavista huomisen ottelusta melko lailla helpot kolme pistettä vaikka Getafe onkin pelannut kauden yli odotuksien. Vaikka jopa kahdeksannelle sijalle kavunnut Getafe on pelannut tällä kaudella erittäin hyvin lienee illan vastustajalla liian kova kalusto lyötäväksi, sillä Valencia on pikkuhiljaa toipumassa suurimmasta loukkaantumis sumasta ja saanee jo lähes parhaan miehistönsä huomisen mittelöön. Valencia ottaa tärkeät kolme pistettä mestaruustaistoa ajatellen.

118 Mallorca – Zaragoza (2)
2,60 3,05 2,35

Pitkävetorivimme vimeisessä ottelussa kohtaavat Real Mallorca ja Real Zaragoza. Sarjan alempaan keskikastiin juuttunella Mallorcalle voitto pelistä olisi suuri yllätys kotiedustakin huolimatta, sillä sen verran vakuuttavasti Zaragoza on tällä kaudella pelannut. Sarjataulukossa kuudentena oleva Zaragoza on lunastanut odotukset, ja etenkin argentiinalaiset Militon veljekset, sekä Pablo Aimar ja D’alessanro ovat olleet kauden aikana vahvassa vireessä. Myös kerroin Zaragozan puolesta on mielestäni sellainen että rahat kannattaa laittaa likoon.

Kokonaiskerroin: 14.86

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: