Vakio vinkit viikonloppuun

1. West Ham – Watfrod 1
Valioliigan häntäpään seurat West Ham United ja Watford kohtaavat Upton Parkilla F.A Cupin neljännellä kierroksella. Itse otteluun kotijoukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkina. Ottelusta on odotettavissa tasainen kahden joukkueen kamppailu, mutta Hammers ottanee niukan voiton Watfordista laajemman pelaajamateriaalinsa takia. Kauteen kovin odotuksin lähtenyt Hammers kaipaa kipeästi voittoja itseluottamuksen hankkimiseksi, ja tästä kamppailusta sitä on luvassa. Kahdessa edellispelissään West Ham jäi tasapeliin ottelun hallinnasta ja hyvistä otteista huolimatta. Watford puolestaan otti viime valioliigakierroksella ensimmäisen voittonsa liigassa sitten marraskuun alun, mutta voittoputki jäänee yhteen otteluun.

2. Birmingham – Reading x
Toisessa kohteessamme kohtaavat kaksi tällä kaudella hyvin pelannutta joukkuetta. Birmingham on Championshipissä toisena ja Reading puolestaan Valioliigassa kahdeksantena. Kauden suurimpiin yllättäjiin lukeutuva Reading joutuu lähtemään otteluun ilman huippukuntoista Kevin Doylea. Doylen poissaolo ei voi olla näkymättä, sillä hän on seuransa selkeästi paras maalintekijä kymmenellä maalillaan. Championship sarjan kuntopuntarissa ykkösenä olevalla Bluesilla on myös kulkenut hyvin, ja täksi kaudeksi sarjaporrasta alemmaksi tippuneella ryhmällä on lauantaina yllätys mahdollisuus. Tasapeli on todennäköinen tulos tähän kohteeseen, sillä kotietunsa turvin otteluun lähtevä Blues ei tule antamaan mitään helpolla.

3. Crystal Palace – Preston 2
Tällä kaudella erittäin epätasaisesti pelannut Crystal Palace isännöi kohteessa kolme vahvaa kautta pelaavaa Prestonia. Tässä kohteessa mikä tahansa merkki on mahdollinen, sillä parhaimmillaan Crystal Palace pelaa loistavaa futista ja voi voittaa kenet tahansa Championshipin jengeistä. Heikkona päivänä jopa alemman divisioonan jengit voivat kaataa sen. Toimituksen mielestä 2 on kuitenkin todennäköisin vaihtoehto, sillä vahvasti pelannut Preston ottanee rutiinillaan voiton tästä divarijoukkueiden kohtaamisesta.

4. Fulham – Stoke 1
Neljännessä kohteessa Crawham Cottagella kohtaavat Antti Niemen Fulham sekä sarjatasoa alempana pelaava Stoke. Ottelun ennakkosuosikista ei liene epäselvyyttä, sillä Fulhamin pelaajamateriaali on selkeästi vierailijoita leveämpi. Mökkiläisten tappiottomien otteluiden sarja on kasvanut jo seitsemän valioliigaottelun mittaiseksi ja se saanee jatkoa vielä ainakin yhdellä Stoken kustannuksella. Vaikka Stoke onkin pelannut tällä kaudella positiivisesti ja sijoittumalla yllättäen sarjataulukossa kuudennelle tilalle, kun puolet kaudesta on pelaamatta, eivät sen rahkeet pitäisi riittää jatkopaikan hakemiseen Crawham Cottagelta.

5. Tottenham – Southend 1
Tottenhamille on ennustettavissa helppo voitto White Hart Lanella Championshipissä viimeisenä olevasta Southendista. Spursilla on ylivoimaisen leveä pelaajamateriaali vastustajaansa verrattuna, ja se saattaakin peluuttaa tässä sille ennalta niin helpossa ottelussa hieman reservipitoista joukkuetta. Vaikka Tottenham ei ole esiintynyt tällä kaudella järin vakuuttavasti, niin on sille silti luvassa helppo voitto. Varma ykkönen.

6. Blackpool – Norwich x
Kauden heikosti aloittanut, mutta sittemmin hurjaan vireeseen yltynyt Blackpool kohtaa lauantain F.A Cup kierroksella Championshipin häntäpäässä pyristelevän Norwichin. Tosissaan Championshipiin nousua havitteleva Blackpool joutuu tiukan paikan eteen kohdatessaan Kanarianlinnut. Pari vuotta sitten Valioliigassa piipahtanut Norwich on pelannut kauden heikosti, ja sijaitsee taulukossa vasta sijalla 15. Blackpool puolestaan on onnistunut jättämään alkukauden hankaluudet taakseen, ja jahtaa nyt jo nousua sarjaporrasta ylemmäs. Ottelusta on luvassa tasainen kahden erillaisen joukkueen mittelö, ja tasapeli voi olla hyvinkin todennäköinen tulos.

7. Ipshwich – Swansea 1
Shekfki Kuqin entinen joukkue Ipshwich saa lauantaina vieraakseen kakkosliigan kärkipään seuroihin kuuluvan Swansean. Kauden mittaan epätasaisesti pelannut Ipshwich saa tehdä töitä kukistaakseen sarjaporrasta alempana palloilevan Swansean. Nousua Championshipiin tavoittelevalla Swansealla on olemassa yllätysmomentti, mutta heidän pitää venyä parhaimpaansa kukistaakseen muutama vuosi sitten Valioliigassa pelanneen Ipshwichin.

8. Bristol City – Middlesbrough 2
Kotiedustaan ja hyvistä peliesityksistään huolimatta Bristol Cityllä on edessään lähes mahdoton tehtävä. Kaksi sarjaporrasta ylempänä pelaavalla Borolla ei pitäisi olla ongelmia kukistaa Bristol Cityä, ja Boro lähteneekin otteluun enemmän tai vähemmän kakkosmiehistöllä ja ottelussa nähtäneen monta Boron kuuluisan akatemian helmeä. Kaikesta huolimatta voittajasta ei pitäisi olla suurta epäselvyyttä, vain Middlesbroughin voittolukujen veikkaaminen on vaikeaa.

9. Barnet – Plymouth 2
Vasta maansa neljäneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Barnet on ainoa joukkue Bristol Roversin lisäksi noin alhaisesta liigasta mukana, mutta senkin taival katkennee, kun se isännöi lauantaina Plymouthia. Vaikka Barnet on osoittanut heikon alkukauden jälkeen elpymisen merkkejä lienee kaksi sarjaporrasta korkeammalla tasolla pelaavassa Plymouthissa liian suuri pala nieltäväksi. Championshipin keskikastiin kuuluvalla Plymouthilla on takanaan kolmen ottelun voittoputki, ja se saa jatkoa jos, ja kun seura kukistaa Barnetin.

10. Derby – Bristol Rovers 1
Voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä tässä kohteessa. Ottelun ainoa ennakkosuosikki on Championshipiä johtava Derby. Täksi kaudeksi ryhdistäytyneet Pässit ovat pelanneet vakuuttavasti, ja kaipaavat takaisin Valioliigaan. Bristol Rovers puolestaan taistelee vasta Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, League Twossa, keskikastin paikoista, ja onkin tällä hetkellä sarjassa yhdeksäntenä. Omistajaa täksi kaudeksi vaihtanut perinteinen Derby County on saanut vuosien hiljaiselon jälkeen otteihinsa totuttua ryhtiä, ja ottaa helpon voiton Bristolista.

11. Manchester United – Portsmouth 1
Tämä kohde on ennalta arvioituna kierroksen kovatasoisin. Tässä valioliigajoukkueiden kohtaamisessa asettuvat vastakkain sarjaa johtava ManU sekä kuudentena oleva Porstmouth. Pompey on ollut kauden ehkäpä suurin yllättäjä, (ellei West Hamin taaperrus ole ollut vieläkin suurempi yllätys) mutta loisteliaan alkukauden pelannut ryhmä on nyt yksinkertaisesti liian kovassa paikassa. Molemmat joukkueet, etenkin ManU, saattavat lähteä Cup-otteluun kakkosmiehistöllä, mutta silti ManU:n ei pitäisi olla yllätettävissä. Sitä paitsi Portsmouth on palannut loistavan alkukauden jälkeen lähemmäs odotettua taso. Varsin todennäköinen ykkönen.

12. Brighton – Port Vale x
Brightonin ja Port Valen kohtaamisesta on odotettavissa tasainen, kahden kovasti taistelevan joukkueen välinen taistelu. Ottelusta on oletettavissa vähämaalinen ja tasaväkinen. Kumpi tahansa joukkue saattaa voittaa, ja jatkopaikan ratkaisee se kummalla joukkueella on kovempi voitontahto. Mutta 0-0 tai 1-1 ei ole kaukaa haettu tulos, joten tähän kohteeseen risti.

13. Bradford – Yeovil x
Illan viimeisessä kohteessa asettuvat vastakkain Bradford City sekä Yeovil. Ottelussa pelaavat kaksi League Onen joukkuetta ja kamppailu on ennalta arvioiden erittäin tasainen äskeisen kohteen tapaan. Joukkueet ovat sarjassa sijoilla 12 (Bradford) ja 5 (Yeovil). Vaikka Yeovil onkin sarjassa korkeammalla sijalla ei sen voitto ole suinkaan selvä, Bradford panee varmasti kaikkensa peliin, ja laittaa itsensä likoon kotiyleisönsä edessä. Kuten Brightonin ja Port Valen pelissä ottelusta on luvassa vähämaalinen ja 1-1 tai 0-0 ovat todennäkösimmät tulokset.

Mainokset
Kategoria(t): Veikkaus. 1 Comment »

Yksi vastaus to “Vakio vinkit viikonloppuun”

  1. celpjefscycle Says:

    Thanks for information.
    many interesting things
    Celpjefscylc


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: