Päivän pitkäveto

54 Lorient – Lens (2)
3,00 2,85 2,20

Lorientin ja Lensin kohtaamisessa vierasjoukkue on vahvoilla. Sarjassa toisena oleva Lens on pelannut kauden ajan tasaisesti ja ottanee tärkeät pisteet ensi kauden Mestareiden Liiga -paikkaa ajatellen. Liigan keskikastiin kuuluvalle Lorientille Lens on tällä kertaa liian kova luu, vaikka Lorient onkin pelannut tasaisen varmasti kotonaan.

61 Tottenham – Arsenal (2)
2,30 3,15 2,60

Ennalta tasaiseksi veikatun pohjois-Lontoon derbyn voittaja etenee liiga-cupin finaaliin Chelseaa vastaan. Viime aikoina loistovireessä ollut Arsenal lähtee, suuremmasta kertoimesta huolimatta, otteluun mielestäni lievänä ennakkosuosikkina. Viime viikonloppuna sarjakärki ManU:n peitonnut Tykkimiehistö on ollut niin vakuuttava, että se ottanee niukan voiton paikallisvastustajastaan. Molemmat joukkueet saattavat lepuuttaa osaa avainpelaajistaan, mutta Arsenalin laajempi materiaali ratkaisee ottelun Tykkimiehille.

62 Betis – Barcelona (2)
5,45 3,50 1,50

Betisin ja Barcelonan välisessä mittelössä kohtaavat liigaa johtava joukkue sekä tällä kaudella vahvasti alisuoriutunut Real Betis. Toisaalta myöskään Frank Rijkaardin suojatit eivät ole pelanneet tällä kaudella yhtä vahvasti ja vakuuttavasti, kun kahdella edellisellä, joten Betisillä on pienen pieni yllätys momentti. Päätyihän se tasuriin viimeksi Real Madridia vastaan.

63 Sampdoria – Inter (2)
4,20 2,90 1,80

Viimeisessä pelissämme kohtaavat Sampdoria ja todella vahvaa kautta pelaava Inter. Tässä ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki, sillä sarjan 10. tilalla makoilevalla Sampdorialla ei pitäisi olla eväitä kaatamaan liigan ykkösjoukkuetta. Inter on pelannut nyt noin tusinan verran voitokkaita otteluita putkeen, ja putki jatkuu vielä ainakin yhdellä Sampdorian kustannuksella.

Kokonaiskerroin: 15.44

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: