West Hamiiin jälleen vahvistusta

west-ham-united.pngplayers_6686.jpg
Lontoolais seura West Ham United hankki jo neljännen uuden pelaajansa tammikuun siirtoikkunan aikana. Nyt ¨Hammers¨ hankki Blackburnin aussipuolustajan Lucas Neillin. Aiemmin tammikuun aikana putoamista vastaan taisteleva lontoolaisrykmentti on hankkinut jo Luis Boa Morten Fulhamista, Nigel Quashien West Bromwichista ja Calum Davenportin Tottenhamista.

Australian maajoukkueen kapteenina toimivan Neillin siirtosummaa ei ole julkaistu, mutta sen on huhuttu liikkuvan noin 1,5 miljoonassa punnassa. Palkkaa Neil saa huikeat 60 000 puntaa, mikä houkuttelikin hänet Upton Parkille, sillä kilpailussa mukana ollut Liverpool olisi tarjonnut noin puolet vähemmän. Blackburn kunnostautui pelaajamarkkinoilla hankkimalla Neillin korvaajaksi Liverpoolin Stephen Warnockin, joka on jäänyt Poolissa tällä kaudella minimaaliselle peliajalle.
stephenwarnock_h.jpg

Seuraavan kerran Hammers ja Neill pääsevät tositoimiin viikon päästä tiistaina kun Liverpool saapuu Upton Parkille. Peli on molemmille joukkueille erittäin tärkeä, sillä West Ham tarvitsisi kipeästi pisteitä putoamiskamppailuun, ja Liverpool puolestaan kamppailuun sarjan kärkipäässä.

Jätä kommentti