Niemi poissa kentiltä vielä joitakin viikkoja

Suomen jalkapallo A-maajoukkueen entinen ja Fulhamin nykyinen ykkösvahti Antti Niemi joutuu pysymään poissa futisviheriöiltä vielä parisen viikkoa. Uutena vuonna niskansa loukannut Niemi missaa pari seuraavaa Fulhamin sarjapeliä.

383547_mediumsquare.jpg

Toipuminen on onneksi tapahtunut odotettua vauhtia ja maalivahti odottelee jo innolla pääsevänsä tosi toimiin, vaikka haluaakin varmasti olla kunnossa ennen kuin pukee pelivermeet päällensä

-Tuollaisten iskujen jälkeen kaikki on tehtävä varovaisesti ja huolella. Riskejä ei ole mitään syytä ottaa. Ainakin pari viikkoa tässä vielä menee, ehkä kolmekin, Niemi kommentoi.

Myös Valioliigassa kakkosena oleva Chelsea on saamassa huippumaalivahtinsa, Petr Cechin takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Tsekkiläisenkin kiusana oli päävamma; Cechin kallo murtui kun Readingin pelaaja Stephen Hunt osui Chelsea-maalvahdin päähän polvellaan. Tapaturma sattui viime vuoden lokakuussa, joten tsekkiläinen on joutunut olemaan kentiltä poissa melkoisen tovin. Herra itse on kuitenkin luottavainen kykyihinsä ja terveyden tilaansa, ja sanoikin olevansa elämänsä parhaassa kunnossa sekä fyysisellä että henkisellä puolella.

1petr_cech.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: