Vakio 20.1.2007

1. Newcastle – West Ham X
Newcastle lähtee ottelupariin suosikkina, mutta West Ham on parantanut otteitaan viimeisissä peleissään, viime lauantain kierroksella Hammers oli jo voiton syrjässä kiinni, mutta päätyi kuitenki 3-3 tasapeliin Fulhamin kanssa. Newcastle puolestaan otti edellisellä kierroksella 2-3 voiton Tottenhamista. Joten haetaan yllätystä ja risti tähän sarakkeeseen.
2. Fulham – Tottenham 2
Kohteessa kaksi kohtaavat yllättävän hyvän alkukauden pelannut Fulham ja sarjassa kahdeksantena oleva Tottenham. Tottenham lähtee Newcastlelle vastaan kärsitystä tappiosta huolimatta ennakkosuosikkina otteluun, ja varma kakkonen.
3. Portsmouth – Charlton 1
Kolmanteen kohteeseen tulee ykkönen. Portsmouth on yllättänyt kaikki ja komeilee sarjassa kuudennella paikalla, ja Charlton puolestaan on kompuroinut ja sijoittuu sarjassa viimeistä edelliseksi.
4. Reading – Sheffield utd. 1
Nousijajoukkueiden kohtaamisessa Reading on ennakkosuosikki, vaikka lähtee kamppailuun ilman parasta maalintekijäänsä Kevin Doylea. Kotietunsa avulla Reading nappaa niukan voiton.
5. Aston Villa – Watford 1
Sarjassa viimeisenä majailevalla Watfordilla ei liene Villa Parkillakaan mahdollisuuksia pisteille, joten kohteeseen viisi tulee varma ykkönen.
6. Middlesborough – Bolton 2
Kohteessa kuusi Middlesborough saa vastaansa sarja vitosen Boltonin. Epätasaisesti pelannut isäntäjoukkue jäänee pisteittä myös lauantain kohtaamisessa, joten pisteet Boltonille.
7. Leeds – West Bromwich Albion 2
Championshipissä toiseksi viimeisenä oleva Leeds saa vastaansa viime vuonna divariin tippuneen WBA:n. Sarjassa viidentenä oleva WBA vienee ottelun ja paikkailee asemiaan nousukilpailussa.
8. QPR – Southampton 2
Valioliigaan nousua havitteleva Southampton lähtee illan kohtaamiseen ennakkosuosikkina ja hakenee kolme pistettä Loftus Roadilta.
9. Burnley – Norwich X
Sarjan keskikastiin sijoittuvat Burnley ja Norwich kohtaavat lauantaina Burnleyn kotiluolassa. Ottelusta on luvassa tasainen peli, ja haemmekin tulokseksi pistejakoa eli risti kohteeseen yhdeksän.
10. Preston – Stoke 1
Normaalisti sarjan keskikastiin kuuluva Preston on pelannut ensimmäisen puolikkaan kaudesta pirteästi ja ansainnut esityksillään kolmannen sijan Championshipissä. Kahdesta edellisestä ottelusta otetut voitot (Championship & FA Cup) ovat varmasti antaneet pelaajille itseluottamusta kykyihinsä. Edellisen kotipelinsä Preston hävisi sarjassa toisena olevalle Derbylle. Tappio on kuitenkin ensimmäinen laatuaan tällä kaudella kotona, joten Preston tuskin kompuroi kahta kertaa peräkkäin omalla stadionillaan kotiyleisön edessä. Seitsemänneksi juuttunut Stoke on puolestaan pelannut vieraissa melko tasaista sarjaa sillä voittoja sekä tasapelejä on neljä ja tappioita viisi kappaletta. Kotonaan viime pelissä tasapeliin jäänyt Stoke ei ole hävinnyt viimeiseen kolmeen peliin, mutta tällä kertaa vastus on hitusen liian kova.
11. Southend – Derby 2
Vierasvoiton pitäis olla selviö tässä kohteessa sillä vastakkain ovat sarjan jumbo sekä sarjakakkonen. Vaikka Southend onkin pelannut kotonaan kohtuullisen pirteästi ei sen materiaalista ole haastamaan sarjavoitosta kamppailevaa Derbyä, jolla on alla neljän ottelun voittoputki.
12. Sheffield Wednesday- Sunderland X
Kohteessa nro kaksitoista kohtaa kaksi tasavahvaa joukkuetta, jotka molemmat tippuivat FA Cupist edellisellä kierroksella. Viime kauden päätteeksi ykköseen tippunut Sunderland ei ole onnistunut pysymään kärjen tahdissa tällä kaudella vaan luuhaa keskikastissa yhdeksäntenä. Molemmilla joukkueilla on takanaan hyvä ottelusarja muutamasta edellisestä pelistä huolimatta.
13. Crystal Palace – Hull 1
14. oleva Crystal Palace on pelannut kotoaan joko hyvin tai huonosti: seitsemän voittoa sekä kuusi tappiota, mutta vain yksi tasapeli. Neljänneksi viimeiseksi tippunut Hull on vieraissa ollut melko alavireinen kolmella voitolla ja seitsemällä tappiolla. Crystal Palace on viime aikoina petrannut peliään sillä sen tappiottomien otteluiden sarja on venynyt jo kuuteen otteluun, joista voitokkaita pelejä on neljä kappaletta.

Mainokset
Kategoria(t): Veikkaus. 8 Comments »

8 vastausta to “Vakio 20.1.2007”

 1. Merideth Says:

  Good site, nice design! Please visit my site too:

 2. Tom Says:

  First time here on your site. I am delighted to find your wonderful website online. Please visit my homepage:

 3. Lawrence Says:

  I really enjoyed this page. I will be linking and I will be trying to read and research all that there is to offer from this site! Please visit my homepage:

 4. Gregory Says:

  Good site, nice design! Would you please also visit my site?

 5. Shannon Says:

  Hmm… sweet! [*../nice_site2.txt*]

 6. Alan Says:

  This is a wonderful page for everyone! Would you please also visit my homepage?

 7. Merideth Says:

  Nice webpage, lovely, cool design. Please also visit my site:

 8. Bella Says:

  Nice Site!!! (p)s


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: