Juve sarjakärkeen

juventus.png
Juventus otti eilen illalla kolme pistettä ottelussa Cesenaa vastaan, ja palasi sarjakärkeen. Juventus oli ennen illan kohtaamista sarjassa vasta kuudentena kärsittyään ensimmäisen tappionsa sarjapeleissä yli vuoteen Mantovalle. Edellisen tappionsa Bianconeri oli kokenut marraskuussa 2005 Milanille. Juve ja Cesena pelasivat eilen rästiin jääneen pelin, koska alkuperäinen peli seurojen välillä oli jouduttu siirtämään kahden Juve-nuoren Alessio Ferramoscan ja Ricardo Nerrin hukuttua juuri ennen ottelun alkua.

Itse ottelun aikana Juve oli niskan päällä, ja sai ansaitut kolme pistettä. Ranskalaisluotsi Didier Deschampsin joukkue lähti otteluun ennen näkemättömällä asenteella, sillä Torinolaisjoukkue oli kärsinyt edellisessä sarjapelissä nöyryyttävän tappion Mantovalle.

alex470.jpg
Vanha Rouva siirtyi ottelussa nopeasti johtoon, sillä kun vain 17 minuuttia oltiin pelattu niin Juventus-ikoni Alessandro Del Piero iski raita-paidat lähietäisyydeltä johtoon. Vain kahdeksan minuuttia myöhemmin siirtohuhujen kohteena oleva David Trezeguet siirsi Bianconerin jo turvallisen tuntuiseen 2-0 johto-asemaan. Toisella puoli-ajalla Cesena kuitenkin lisäsi höyryä ja tuli peliin mukaan. Cesena pääsi jo maalin päähän kun Papa Waigo iski 2-1 kavennuksen Juven maalia vartioineen Antonio Miranten ohi. Tämän lähemmäksi pisteitä vierailijat eivät kuitenkaan päässeet, vaikka isäntien Jonathan Zebina hankki itselleen punaisen kortin vain neljä minuuttia kavennusmaalin jälkeen.

Juventus nousi maalieron turvin sarjan johtajan paikalle, ja on kovalla vauhdilla nousemassa takaisin Serie A:ta kohti. Seuraavalla kierroksella Juve kohtaan kotonaan sarjataulukon kahdeksannella sijalla majailevan Barin. Ottelu pelataan lauantaina 20. tammikuuta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: