Salihamidzic Juveen

salihamidzic.jpg
Bayern Müncheniä tällä hektellä edustava bosnialainen Hasan Salihamidzic on solminut neli-vuotisen sopimuksen italialaisen Juventuksen kanssa. Salihamidzic siirtyy Vanhan Rouvan vahvuuteen ensi kesän siirtoikkunan auetessa.

Torinolais seura sai Salihamidzicin ilmaisella siirolla, kun bosnialaisen sopimus loppuu nykyisen seuransa kanssa. Salihamidzic on edustanut Saksalaisjättiä vuodesta 1998, mutta nyt miehen ja seuran tiet eroavat. Salihamidzic on tunnettu ennen kaikkea kovasta työmoraalistaan ja monipuolisuudestaan, sillä Salihamidzic pystyy pelaamaan laitapuolustajana, keskikentän laidalla, sekä myös laitahyökkäjää

Juventus on solminut tammikuussa myös toisen sopimuksen. Ajaxin Zdnek Grygera siirtyy Delle Alpille Salihamidzicin tapaan ensi kesän aikana ilmaisella siirrolla. Bianconerin kiikarissa on ollut myös muita kovan luokan pelimiehiä kuten Miroslav Klose ja Jan Huntelaar, joista on kaavailtu mahdollista korvaajaa David Trezeguelle, joka siirtyy kesän aikana toden näköisesti muihin maisemiin.
miroslav_klose.jpgtrezeguet1.jpgplay_69.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: