Beckham Los Anglesiin

Englantilainen jalkapalloilija David Beckham on allekirjoittanut sopimuksen Yhdysvaltalaisen Los Angeles Galaxyn kanssa. Beckhamin sopimus on viisivuotinen ja se astuu voimaan kesän alusta ¨Becksin¨ pelattua kuluvan kauden Real Madridin riveissä.
david-beckhams-huvud.jpg

Vuonna 2003 ManU:sta Espanjan kentille siirtynyt Becks kuittaa sopimuksestaan rapakon takana huikeat 250 milj. dollaria eli noin 192 milj. euroa, mikä on yksi kaikkien aikojen rahakkaimmista sopimuksista.

Englantilaisen lähtöön rapakon taakse vaikutti hänen tällä kaudella saamansa vähäinen peliaika. Beckham ei ole nimittäin onnistunut vakuuttamaan Realin uutta valmentajaa Fabio Capelloa, vaan on juuttunut penkkimieheksi, sillä Becks on ollut aloituksessa ainoastaan viidessä ottelusta mahdollisesta 16:sta.
david-beckham-3.jpg

Beckham itse kommentoi siirtoaan seuraavasti: ¨Odotan innolla uutta haastetta kasvattaa maailman suosituimman pallopelin suosiota maassa, joka on yhtä innoissaan urheilusta kuin omani¨. Myös taala-liigan puolelta siirto on otettu ilolla vastaan, sillä Beckhamista tulisi kerta heitolla liigan kaikkien aikojen tunnetuin pelaaja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: