Baxter HIFK luotsiksi

408107.jpg1438.jpg
Ei tullut Raimo Summasesta HIFK:n uutta päävalmentajaa, sen sijaan petopaidat palkkasivat uuden kanukkivalmentajan Paul Baxterin. Baxter lähtee pestiinsä mestaruus mielessä, hänelle ei alemmat sijat kelpaa. Baxterin sanoja lainaten: ¨Tämä seura on ollut liian pitkään ilman mestaruutta, nyt on aika hankkia seuran seitsemäs mestaruuspokaali¨. HIFK luotsin debyyttipelissä vastaan asettuu aina tunteita herättävä paikallisvastustaja Jokerit.

Kanadalaisvalmentaja sai pesti, kun HIFK:n aiempi valmentaja Bob Francis sai potkut huonosti kuluneen alkukauden takia. HIFK:n oltua noin viikon verran ilman valmentaajaa se hankki Baxterin luotsikeen, jonka sopimus punaisten paholaisten kanssa syntyi tapanin päivänä, vain kaksi päivää ennen odotettu paikallismittelöä narripaitoja vastaan. Baxterin sopimus ulottuu kauden 2007-2008 päätökseen asti.

kimmo_kuhta_hifk_1.jpg
Pelaajien mielestä valmentajanvaihto tuli sopivaan aikaan, ennen tammikuun otteluruuhkia. HIFK kapteeni Kimmo Kuhta sanoi: ¨Mielestäni valmentajavaihdokseen oli nyt hyvä aika, kun on vielä vähän rauhallisempaa. Kovin otteluruuhka on edessä tammikuussa. Nyt saadaan alkaa pelata. Se on tämän homman hauskin puoli¨. Francisin erottamisesta Kuhta puolestaan linjasi: ¨En oikein tiedä mitä tapahtui hyvän alun jälkeen. Homma oli hukassa niin pelaajilta kuin valmentajiltakin¨.

HIFK:n toimitusjohtajan Pentti Matikaisen mukaan HIFK:lla oli valmentajakilpailussa mukana varteenotettavia nimiä noin kuusi kappaletta. Baxterin valintaa pohjustivat mm. hänen kokemuksensa, sekä hyvä johtamiskyky. Baxter on toiminut aiemmin urallaan Yhdysvaltain alasarjoissa (mm. AHL:ssä), sekä NHL seurojen kakkosvalmentaja. NHL-seuran päävalmentajana Baxter ei ole vielä toiminut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: