Juventus talvitauolle kolmannelta sijalta.

Täksi kaudeksi Serie B:hen pudotettu italialaismahti Juventus lähtee talvitauolle kolmannelta sijalta, tosin Juve on pelannut yhden ottelun muita vähemmän. Juventus aloitti kauden yhdeksän miinuspisteen rasittamatta, mutta on pelannut tasaisen varmasti läpi kauden, ja tappiosarake osoittaa edelleen nollaa. Juvella oli mahdollisuudet perjantaina kasvattaa etumatkaansa muihin sarjankärjessä, mutta 2-2 tasapeli kotona Arezzoa vastaan tiputti torinolaiset kolmannelle sijalle.
cae09-120653-pih432e8c730a89.jpg

Ottelu Arezzoa vastaan alkoi Bianconerin painostuksella, mutta tulos ensimmäisen puoliajan jälkeen valotaululla näytti samaa kun ottelun alkaessa, vaikka Juve pelasi käytännössä neljän hyökkääjän taktiikalla. Juven hyvät esitykset kantoivat hedelmää Trezeguetin iskettyä Vanhan Rouvan 1-0 johtoon 58. minuutilla. Maali syntyi ranskalaisen pyssytettyä pallon häkkiin upealla laukauksella boksin ulkopuolelta. Juve jatkoi samaa kyytiä kerran vauhtiin päästyään, kun nuori italialainen Rafaelle Palladino iski Bianconerin jo varmalta näyttäneeseen 2-0 johtoon. Johdosta huolimatta Juve valmentaja Didier Deschamps ei vaihtanut puollustavampaan taktiikkaan, mikä koituikin kotijoukkueen kohtaloksi. Arezzo nimittäin onnistui iskemään kolmen minuutin sisään kaksi kertaa vaihtomies Martinettin osumilla, ja peli oli tasan. Lopussa Bianconeri haki vielä ratkaisevaa 3-2 osumaa, mutta ei onnistunut tavoitteessaan kovasta loppurynnistyksestä huolimatta.

Juven esityksiä näkee seuraavan kerran vasta seuraavan vuoden puolella, 16. tammikuuta, kun Vanha Rouva kohtaa Mantovan kauden kannalta tärkeässä vieraisottelussa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: